معاونت فرهنگی و اجتماعی
رسانه دانشجویی دات
EnAr ورود 0

مِنَ المُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا

پیام مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه هرمزگان در پی شهادت رئیس جمهور محترم

روح بلند رییس جمهور مردمی، خادم الرضا و خدمتگزار مردم آیت الله ریسی، امام جمعه محبوب تبریز آیت الله ال هاشم، وزیر محترم امورخارجه دکتر امیرعبدالهیان و همراهانشان به ملکوت اعلی پیوست. این ضایعه اسفناک را خدمت امام عصر عج مقام معظم رهبری و همه مردم شریف ایران اسلامی و بویژه جامعه دانشگاهی تسلیت عرض می کنم. مردی که در روز ولادت امام رضا(ع) منتخب مردم شد و سه سال بعد در ولادت امام رضا پاداش خدمت صادقانه را از امام رئوف گرفت. صفای باطن، تواضع و شوق شبانه روزی برای خدمتگزاری به مردم از مهمترین ویژگی های این مرد بزرگ بود و در راه خدمت به درجه رفیع شهادت نایل آمد. حافظه تاریخی ملت شریف ایران فراز و فرودهای انقلاب اسلامی را از یاد نبرده که از ابتدای تشکیل شجره طیبه جمهوری اسلامی ایران با حوادث سختی روبه رو بوده است. بدون شک وجود آرامش بخش لنگرگاه آرامش بخش مقام معظم رهبری در این شرایط برای ملت عزیر ایران ثبات آفرین است. قطعا به فرموده ایشان« ملت ایران نگران و دلواپس نباشند، هیچ خللی در کار کشور به وجود نمی آید».
اللهم انا لا نعلم منه الا خیرا

▪️حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر بدرآبادی